UITNODIGING   

Theatervoorstelling de Mantelzorgmonologen

 

Op 15 november vindt in de theaterzaal van de Boomsspijker de voorstelling ‘De Mantelzorgmonologen’ plaats. Deze voorstelling is speciaal voor mantelzorgers, hun familieleden en beroepskrachten uit de zorg en welzijn.


Echte verhalen

Wat betekent het om mantelzorger te zijn? Om langdurig voor een partner, kind, ouder, vriend of buur te zorgen? Waar loop je tegenaan en wat is nodig om de zorg goed vol te houden? In de voorstelling maakt u op indringende wijze kennis met drie verschillende mantelzorgers met elk een eigen verhaal. Een jonge, een oudere en een werkende mantelzorger. De Mantelzorgmonologen zijn gebaseerd op werkelijke verhalen van mantelzorgers. Aansluitend is er ruimte voor uitwisseling.


Waar:
Huis van de Buurt de Boomsspijker, Recht Boomssloot 52
Datum: 15 november
Aanvang: 10.00 uur (voorstelling duurt tot 11.30 uur)
Aanmelden: u kunt zich aanmelden bij CentraM via telefoon 020-557 33 38 of per e-mail: info@centram.nl  onder vermelding van ‘theatervoorstelling mantelzorgmonologen’ en uw naam.

De toegang is gratis.

CentraM draagt mantelzorgers een warm hart toe en biedt individuele mantelzorgondersteuning. Voor meer informatie: https://professionals.centram.nl/mantelzorgers/